Atentie, imagini necenzurate! Dacă avortul este un „drept al femeii”, care erau drepturile acestui copil?!

avortul in imaginiSă privim aceste imagini și să încercăm să ne răspundem sincer, fiecare în forul său interior, la o întrebare: Dacă avortul este un „drept al femeii”, care erau drepturile acestui copil?

  • Acum, că știm, ce alegem să facem?
  •  Întoarcem capul, prefăcându-ne că nu am văzut?

Unii spun că… Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicită. Sau la extracţia unei măsele. Decizia de a păstra sau nu sarcina este exclusiv problema privată a femeii, care are dreptul suveran de a hotărî ce face cu trupul ei. Aşadar, avortul trebuie să fie legal şi accesibil oricărei femei. Cei care fac avorturi salvează femeile de la o viaţă nefericită sau de la complicaţiile unui avort empiric. Avortul este sigur şi fără urmări. Avortul este soluţia cea mai potrivită pentru o sarcină nedorită!

Alţii cred că… Avortul este uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Copilul nenăscut este o persoană umană şi ar trebui să fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avorţionişti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenţa „ajutorării femeilor”, produce miliarde de dolari profit. Femeile care au făcut un avort suferă foarte des de urmări fizice şi psihice devastatoare. Avortul nu este niciodată o soluţie pentru o sarcină nedorită.

Iartă-ne

iartă-ne Doamne
pentru că nu Ți-am dat haine când ai fost gol
și nu ne-a păsat de Tine în spitale

pentru că Ți-am lăsat trupul fără apărare
să fie înjunghiat în închisorile noastre de carne
și nu Te-am auzit plângând de durere și teamă

pentru că am tăcut când ai fost dat afară
precum un străin de nimeni dorit
fără mormânt și fără existență legală

Hristoase embrionule iartă-ne
că nu Te-am primit în inimile noastre bolnave
pentru acestea și mai mari ca acestea: iartă-ne.

Sursa: online

avortul in imagini avortul in imagini (1) avortul in imagini (2) avortul in imagini (3) avortul in imagini (4) avortul in imagini (5) avortul in imagini (6) avortul in imagini (7) avortul in imagini (8) avortul in imagini (9)Foto: Narcis Virgiliu

Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

*

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive