Degeaba umbli cu Biblia și cu Arsenie Boca la piept dacă sufletul ți-e gol

Nu numai ca manipulati facand politica in Biserica dar chiar propuneti urmasii celor ce nu demult ardeau la morman evanghelii si icoane, deramau si mutau biserici? Ii propuneti pe continuatorii tortionarilor sfintilor vostrii? Iude si misei! Conceptual si deontologic macar intelegeti gresala catastrofala?

Izbeste intunericul si acolo sus unde simbolurile imparatesti ale puritatii si Dumnezeirii din costumul preotesc devin sclipici si slava desarta !?

Izbeste intunericul si cu voi de pereti, voi stalpii Bisericii lui Hristos pe pamant,cel putin asta ar fi trebuit sa fiti, asa cum raman in amintire si in urma voastra Sf Ioan Gura de Aur, Sf Vasile Cel Mare, Sf Gr Palama, Sf Nicolae Velimirovici, Sf Luca al Crimeei, Bartolomeu Anania, si multi altii care au fost punctele de sprijin ale cerului pe pamant, radacini ceresti ale oamenilor din jur!

In ce transformati acest simbol, taina si realitate cosmica Dumnezeiasca – Biserica – Trupul ce se umple de celulele vii si peste care se revarsa izvoarele harurilor dumnezeiesti?

Indepartati celulele si trupul va murii.Chiar voi sa starniti cancer in trupul lui Dumnezeu? Tineti bine minte ca proorocul nostru Arsenie v-a transmis cu glas raspicat si puternic dinaintea vremii:

” Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile, iar altii monahvor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele. Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii, care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta. Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui. Cine are minte sa ia aminte!”

Se pregateste biciul frati preainalti si preafericiti, vine biciul lui Dumnezeu, peste sceptrele si toiegele de aur pe care le purtati chiar impotriva cuvintelor Domnului Hristos. Vine un bici de aur care lasa bataturi de aur! Iar daca apar si niste dosare de aur asta tot din bici se desprinde! Caci multi tradatori si lupi s-au ascuns sub blana de oaie!

Oamenii sunt slabi in credinta si se agata de o urma de simbol, de reprezentare, de ceva, orice. Iar daca acest simbol se pateaza cu atat mai multi se pierd. Voua nu va pasa de asta, voua pastorilor! Suferiti dupa afaceri,bani si slava desarta, s-a ruinat maretia voastra si Legea isi desfasoara malaxorul.

Noroc cu acei Bunici si Feti Frumosi de prin manastiri, munti si lunci, pe care tot voi ii cocosati cu taxe si biruri cand nici nu au dupa ce sa bea apa si care duc in spate mantia curata si frumosa a Ortodoxiei!

Datoria noastra, a mirenilor, a celor din lume, este sa ne pastram inima si biserica noastra curata, sa iubim mostenirea cea mai de pret si sa nu-l oasndim pe Dzeu in inima noastra de pe urma acestor rataciti. Sa nu ne umbreasca bogatia uscaciunile din jur!

Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

*

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive