Interviu cu artistul Petrica Muresan ”Nu stiu cum ar arata viata mea fara muzica”

Petrica Muresan canta publiculuiBuna ziua si bine v-am gasit. Pentru inceput spuneti-ne cateva lucruri despre dumneavoastra :
Salut si buna ziua cititorilor tai. Ma numesc Petrica Muresan nascut in stravechea asezare satmareana Mediesu Aurit in prezent  sunt stabilit in Satu Mare.  In anul 2000 devin  membru al ansamblului folcloric ” Cununita ” din Satu Mare , cu care am colaborat timp de 7 ani. Am absolvit   Facultatea de Muzica,  sectiunea canto in cadrul Universitatii de Arte ,, Vatra ” din Baia Mare . Sunt un familist convins si ma bucur de familia frumoasa pe care o am.

Cand spuneti Mediesu Aurit, la ce va ganditi ?
In momentul cand am citit aceasta intrebare m-am gandit pret de cateva secunde la ce sa va raspund si desi in Mediesu Aurit, satul in care am fost crescut, am avut parte si de momente nefericite, acum in minte nu mi-au ramas decat cele placute. Imi amintesc cu drag de unii dintre profesori, de bunicii care m-au crescut ca pe propriul lor copil, de prietenii cu care ma jucam, de faptul ca in acest sat am invatat sa discern binele si raul, de prima dragoste si bineinteles de dragostea familiei. Mediesu Aurit reprezinta pentru mine ACASA, chiar daca sunt stabilit de mai bine de 15 ani in Satu Mare.

Ce inseamna muzica pentru dumneavoastra ?
Muzica este parte din viata mea si iti marturisesc cu sinceritate ca nu stiu cum ar arata viata mea fara muzica.

Pe unde a-ti avut concerte si ce premii aveti in palmares de-a lungul timpului ?
Concerte am avut in foarte multe orase atat in tara cat si in strainatate. Nici cu premiile nu stau rau, dar am sa ti-l amintesc pe cel mai important ” De Ispas la Nasaud ” premiul 1.

Ce inseamna Sergiu Vitalian Vaida pentru dumneavoastra?
Sergiu Vitalian Vaida reprezinta omul caruia trebuie sa-i multumesc, ca mi-a dat incredere in fortele proprii, ca m-a laudat atunci cand am meritat dar si pentru ca a fost unul dintre cei mai mari critici ai mei atunci cand am gresit. Tot lui ii multumesc si pentru o parte din textele mele.

Unde va poate gasi cineva pentru concerte sau nunti ?
Cei interesati pot sa ma contacteze pe: Site-ul oficial Petrica Muresan   sau pot sa-mi lase mesaje pe facebook. Acolo pe pagina mea ve-ti gasi poze, galerie video de la diferite spectacole si emisiuni, un nr. de telefon pentru a ma contacta pentru evenimentul dumneavoastra si multe alte surprize.

Ce albume aveti lansate pana in prezent , iar pe viitor ce surprize pregatiti ?
Pana in prezent am scos la lumina doua albume la care tin tare mult si in care am investit multa munca.  Primul album se intituleaza : ” Cand ma duc in sat acasa ” , al doilea ” Sa dai viata ” , iar momentan lucrez la albumul cu numarul 3  si  pana in prezent am  imprimat trei melodii pe viitorul  album, care cu siguranta se va ridica la nivelul celor doua lansate deja.

In incheiere as dori sa va multumesc pentru timpul acordat, iar daca doriti sa transmiteti un mesaj persoanelor dragi si publicului dumneavoastra:
In incheiere vreau sa le multumesc tuturor celor care iubesc muzica mea si sa le urez sanatate! Va astept cu mult drag la spectacolele mele si urmariti-ma pe facebook si pe site-ul oficial amintim mai sus.

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

*

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive