Bancuri audio cu Romanasu din zona – Un calup de sase bancuri tari

  • bancuri-audio

    Bine v-am regasit din nou. De acesta data am sa va prezint primul episod semnat Romanasul din zona, in acest calup de sase bancuri audio veti gasi si regasi bancurile dumneavoastra preferate. Pentru inceput va prezint un banc cu un rus si un american , unde un rus se scoala de dimineata si vede tancurile americane pe drum,  incepe sa strige cat il tin puterile si urla :  freedom… freedom , la care iese din tanc unu si zice nervos , net freedom is halloween… !

  • Al doilea banc audio este despre celebrul Bula. El se ia intr-o dimineata si merge la scoala, invatatoarea intra la ore si primul care este luat la intrebari este bula : Bula ai citit  ” Iarna pe ulita ”  , la care Bula crispat spune :  Stiti doamna invatatoare , io nu citesc nici vara pe racoare , dapoi iarna pe ulita… !
  • Al treilea banc din acest calup este despre un pescar amator care intr-o dimineata se ia el si se duce la pescuit , scoate tarnacopul si incepe sa dea cu el in gheata pentru a face o copca, da el ce da, dupa cateva minute aude o voce din spate care spune : Aici nu este peste ma !  Speriat pescarul nostru se intoarce repede se uita in stanga , in dreapta  si nu vede pe nimeni. Atunci se hotareste sa continuie. Da din nou cu tarnacopul ,iar la cateva minute o voce mai puternica  : Aici nu este peste ba ! Speriat pescarul se intoarce in spate , iar nu zareste pe nimeni, continua el mai departe sa sape si iarasi o voce mai puternic : Aici nu este peste maaa… ! Se intoarce pescarul nervos si spune : Dar cine esti tu ca tot imi sperii norocul si nu ma lasi sa sap . La care o voce apasata se aude : Eu sunt directorul patinuarului ! .
  • Al patrulea banc audio este despre o blonda, asa dar o blonda se suie in masina ei si vrea sa porneasca motorul , la un moment dat se panicheaza incepe sa strige , ia telefonul si suna la 112.  Buna ziua ati sunat la 112 , ce problema aveti . Blonda agitata ii spune : Domnita draga mi-au furat volanul, pedalele , schimbatorul , bordul de la masina au furat tot…. La care operatorul  intraba , doamna dar nu v-ati suit in spate? Sta blonda sa uita mai atent si zice, a da, ma scuzati … m-am suit pe scaunele din spate.
  • Urmatorul banc mai exact al cincilea este despre politisti , intr-una din zile a avut loc un accident intre o masina si o caruta, politia vigilenta apare la fata locului si vazand calul si carutasul accidentati , merge la cal scoate pistolul si il inpusca. Dupa se indreapta spre carutas si il intreaba : Si dumneavoastra sunteti ranit , la care carutasu , nu..nu..da deunde deloc nu ma mai doare nimic.
  • Acest banc audio si ultimul din acest calup este cu Gheorghe si Marie, zi de vara pana-n seara caldura mare , se ia Gheorghe si se duce cu vaca la pascut , vede el colo langa calea ferata iarba faina mare si sta cu vaca acolo sa manace. Intre timp Marie intra in calduri fuge la Gheorghe si zice desperata , hai ma sa face ceva ca nu mai pot ase imi vine sa ma urc pe tine de numa ! Zice Gheorghe , apoi Marie da cum sa facem , n-am unde sa leg vaca ! Apoi leago de picior zice Marie, noh ase si facu . Intre timp ce si-o trageau ei acolo su sete, apare trenu si sa sparie vaca si o ie la goana , Gheorghe dupa ea .  La care Marie disperata striga : Ba… Gheorghe intoarcete ca imi scoti toti cartofi afara ma… !

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive