CădarMarius.ro | site-ul unde găseşti toate informaţiile despre pariuri online, ponturi şi strategii de joc! | opinie

Astăzi vom discuta despre pariuri online și ponturile din spatele cortinei. Probabil mulți dintre voi ați jucat la pariuri cu gândul la un câștig mare și frumos care să mai acopere o gaură în bugetul familiei sau să ajungeți în sfârșit să vizitați destinația mult visată. Numai că, o vorbă din bătrâni spune că: ”Planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg” și dacă chiar îți dorești cu adevărat să evoluezi, să înveți, cu puțin noroc ai șanse mari să câștigi. Totul depinde de tine. 

Pe net găsești fel de fel de oameni care îți promit marea cu sarea, până îți faci un cont la ei pe site și plătești fără să știi prea multe despre meciurile respective sau unele ponturi. De câțiva ani mi-a sărit în ochi un site de pariuri, Pariuri X se numește, încă de pe atunci Cădar Marius fondatorul site-ului, te ajuta să descoperi pas cu pas lumea pariurilor online.

”Au urmat perioade lungi de testări ale strategiilor despre care am citit, de aplicare a sfaturilor și regulilor. Așa am ajuns pe forumuri să discut cu alți pariori. Din păcate am dat doar de oameni care se lăudau cu câștiguri. Nu puteai să porți o discuție civilizată și constructivă cu ei. Fiind la facultate să învăț să fiu programator, am creat primul site online de specialitate, care apoi a devenit brand-ul PariuriX. Sunt convins că ai auzit de site, acum este principala comunitate de pariori din România. Am discutat și analizat acolo împreună cu cei mai buni pariori zeci de strategii și ne-am perfecționat”, spune Marius fondatorul siteului PariuriX.

Marius Cădar a scris prima carte tipărită din România despre pariuri sportive. Adică a spart gheața în materie de pariuri online!  Cartea are titlul „Pariuri Sportive Fără Secrete” și între timp a mai publicat 3 cărți în format electronic despre jocul online, analiza meciurilor și analiza celor mai cunoscute strategii. De curând și-a lansat site-ul CădarMarius.ro  în care poți găsi informații foarte utile despre pariuri, ponturi, strategii de joc și nu în ultimul rând diferite promoții/concursuri.

Ce m-a impresionat la Marius Cădar este faptul că, s-a deschis ca o carte în fața prietenilor ajutându-i să câștige, oferindu-le ponturi… deși dacă ne gândim bine, pentru mulți administratori asta înseamnă pierdere. Da, acest lucru l-a adus în topul preferaților, sfaturile și strategiile de joc din experiența personală puse pe tavă. Închei cu un citat pe care l-am găsit pe site: ”Toți facem greșeli, dar trebuie să învățăm să le facem față și în final să continuăm cu capul sus!”. Felicitări!

Concluzie: Dacă chiar îți dorești să câștigi, dacă chiar îți dorești să înveți, pe site-ul CădarMarius.ro ai toate informațiile de care ai nevoie ca parior. Succes!Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive