Campanie Caritabila – Loga Dance School – De sarbatori suntem mai buni!

De sarbatori sa fim mai buni - loga dance school

Dupa cum ne-a obisnuit pana acum pe parcursul a celor 5 ani, scoala de dans  Loga Dance School – Satu Mare, doreste ca si in acest an in preajma sarbatorilor de iarna sa aduca un zambet in casa celor nevoiasi. Acest act caritabil este al saselea si este organizat  pentru Olimpiu Cozac in data de 20 decembrie orele 20.30  la Teatrul de Nord Satu Mare . Tanarul este din judetul Satu Mare, comuna Turulung si anul acesta a implinit 15 ani. Pasiunea lui pentru muzica o are de mic copil , dar de curand el a fost descoperit de un profesor de muzica, ca fiind un talent deosebit. Olimpiu mai are un frate mai mic in varsta de 12 ani care a fost si el inzestrat cu harul muzicii. Din pacate si pentru el situatia este una precara, saracia din casa familiei Cozac este una foarte mare , doar pretul biletului pana in Satu Mare  este o adevarata provocare pentru familia aceasta. Fara sa mai punem in discutie cu cati bani raman sa traiasca cele patru suflete, avand in vedere ca nu au o sursa de venit constanta.

Prin aceasta campanie, Olimpiu Cozac isi doreste extrem de mult sa isi poata continua visul si sa nu ramana ca si alti copii fara scoala, fara un viitor. Pentru ca talentul lui sa prinda contur, visul acestuia este sa ajunga la o scoala renumita de muzica din Debrecen , Ungaria.  Unde timp de patru ani ar putea sa invete si sa se perfectioneze pentru a putea ajunge un mare muzician. Costurile nu sunt chear atat de mari incat , daca am pune mana de la mana sa nu reusim sa ii indeplinim visul. Asta depinde doar de noi. Aceasta Campanie Caritabila organizata pentru scolarizarea lui Olimpiu Cozac,  se desfasoara in perioada 19 noiembrie si pana in 19 decembrie 2012,  iar biletele se pot cumpara de la scoala de dans Loga Dance School, situata pe strada Martirilor Deportati nr. 30 , de luni si pana vineri intre orele 18.00 – 21.00 . Pretul unui bilet de donatie este de 20 de lei.

Pentru donatii si informatii suplimentare puteti suna la numarul de telefon : 0722 53 83 17  sau vizitati site-ul official  logadance.ro .

Te asteptam cu mult drag pe data de 20 decembrie la orele 20.30 la Teatrul de Nord din Satu Mare,  sa participi si tu, pentru ca impreuna sa facem o familie fericita.

De sarbatori impreuna putem face minuni! ( video promo )

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive