Cum poti salva viata unei persoane care a suferit un atac de cord in decurs de 60 de secunde cu un ingredient simplu

Oricine poate suferi un atac de cord, iar daca acest lucru se intampla unei persoane din jurul tau, acum stii cum poti sa intervii. Potrivit spuselor Dr. John Christopher, poti salva viata unei persoane care tocmai a suferit un atac de cord apeland la o singura metoda. Medicul sustine ca, in cei 35 de ani de practica medicala si de predare, nu s-a intamplat niciodata sa nu poata salva vreun pacient de la atacuri de cord atunci cand s-a deplasat la domiciliu pentru urgente.
Cum poti salva viata unei persoane care a suferit un atac de cord in decurs de 60 de secundeVezi mai jos despre ce metoda este vorba!
Metoda lui salvatoare consta in adaugarea unei lingurite de piper macinat intr-o cana cu apa fierbinte, si administrarea acestui amestec pacientului cat mai repede.
  • In decurs de cateva minute, pacientul nu numai ca este salvat, ci se pune efectiv pe picioare.
Majoritatea atacurilor de cord sunt cauzate de probleme de malnutritie, o consecinta directa a dietelor bazate pe alimente procesate. Dar metoda descrisa actioneaza imediat asupra muschilor inimii, care primesc o doza soc de hrana „adevarata”.
Toata lumea ar trebui sa cunoasca aceasta metoda, data fiind eficienta ei in momentele cruciale. Oricine poate suferi un atac de cord, iar daca acest lucru se intampla unei persoane din jurul tau, acum stii cum poti sa intervii.
  • Apa calda deschide si dilata structurile celulare, accelerand astfel actiunea piperului. Acesta ajunge rapid la inima pe calea sangelui, furnizandu-i o portie de hrana salvatoare.
Apa calda actioneaza mai rapid decat capsulele cu piper sau apa rece. Medicul sustine ca metoda descrisa este intotdeauna salvatoare de vieti in cazurile unui atac de cord!
Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive