Cum sa scapi de Timeline pe Facebook

Vrei scapi de Timeline pe Facebook? Și eu, și tu și oricine poate. E uneori enervant să îți aduci aminte că acolo pe rețeaua ta socială lumea poate vedea informații compromițătoare despre tine, pe care tu le-ai postat în trecut. În mare măsură Timeline cam asta face. Adică un mic recensământ cronologic despre și cu ce ai postat tu de când ți-ai creat contul de Facebook.

Cum scăpăm însă de Timeline? Păi asta depinde foarta tare de browserul pe care voi îl folosiți, asta deoarece pentru că a te descotorosi de Timeline trebuie să instalezi ceva extensii.

Să nu mai pierdem însă timp și să vă explic cum stă treaba. De exemplu, pentru Google Chrome. Mă gândeam să începem cu acest browser pentru că… e preferatul meu:

    • Google Chrome

Prima dată deschidem browserul și intrăm la Tools. De acolo mergem la Extensions și click pe Get More Extensions, acolo în josul paginii. După asta căutați voi pe net extensia „Timeline Remove” și o instalați. După instalare aceasta vă va apărea la categoria de extensii în colțul din dreapta sus a Google Chrome, și poc e gata, nu e mai e Timeline.

    • Mozilla Firefox

Ca și la Google Chrome pentru Firefox mișcările sunt cam similiare. Mai întâi instalați extensia „Timeline Remove” și după click pe butonul de refresh al Facebook, iar Timeline ar trebui să fie dezinstalat.

    • Internet Explorer

Din nou trebuie instalat Timeline Remove dar salvat pe hard sau oriunde altundeva unde puteti stoca. Trebuie acum să rulați executabilul din Windows Explorer și să instalați add-on-ul. După asta dacă veți deschide browserul veți vedea o notificare la care trebuie să selectați „Enable” pentru a activa add-on-ul.

Așa că spor la scăoat de Timeline, și dacă aveți nevoie direct de acest progrămel vă ajutăm noi.

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive