De ce era CANCERUL ceva foarte rar pe vremea bunicilor? Tratamentul cu citostatice, inseamna decesul? | foto-video

cancerExista in jurul nostru oameni care par desprinsi dintr-o alta lume, alta specie, care isi sacrifa tot timpul pentru altii, care fac bine, care se agita pentru a salva vietile celor aflati in suferinta. În volumul său ‘World Without Cancer‘, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ce se ascunde cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.

Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer grație B17, precum și explicațiile științifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea ‘De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?’.

Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția armatei de substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii.

Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive