In curand Google ne aduce serviciul Google Drive

Google Drive este un serviciu de stocare în cloud, asemănător DropBox care este de asemena primul său rival. Conform Mashable, în imaginea din stâgna avem o fotografie scăpată pe internet a noului serviciu, fapt ce pare să confirme zvonurile despre GDrive.

Un angajat Google, care a susținut marți o prezentare la o unvirestiate din Brazilia, se pare că a folosit Google Drive pentru a accesa acea prezentare. Un tip prezent acolo a făcut o poză la ceea ce pare a fi noul serviciu Google și le-a trimis-o celor de la Mashable.

Un raport a sugerat joi că serviciul s-ar putea lansa săptămâna viitoare. Mashable a arătat fotografia celor de la google, iar un purtător de cuvând al firmei a spus doar atât: ”Nu comentăm zvonurile sau speculațiile”.

Mai mult decât atât, a fost găsită o aplicație Google Drive pentru OS X în Mac Appstore, conform techcrunch, care nu este disponibilă pentru rulare încă, dar confirmă zvonurile despre noul serviciul al celor de la Google. Se spune că serviciul va fi gratuit, oferind fiecărui utilizator 5GB de spațiu de stocare.

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive