Interviu cu Adrian Enache – Show man-ul de la ” Te cunosc de undeva ”

Adrian Enache , jurizand Salutare Adrian. As dori ca pentru inceput sa ne spui cateva lucruri despre tine:

    Salut Adi. Ce pot sa spun? S-au scris atât de multe… Sunt în zodia Gemeni, născut la Galați, pe data de 12 iunie. M-am lansat în anul 1990 la Festivalul Mamaia, când am câștigat premiul al II-lea. Laura Stoica primea atunci trofeul. De atunci, Laura a rămas sora mea de scenă. În rest, aștept să mă întrebi.

2. Care este pasiunea ta cea mai mare ?

Cu siguranță fotbalul. Îmi place să și joc să și privesc.

3. Este adevarat ca Pepe i-a salvat viata ficei tale ?

     Este foarte adevărat. Eram la mare, cantam la un local din Mamaia, cum fac eu în fiecare vară și atunci a venit și fetița mea care avea câțiva anișori. Eu eram pe scenă și ea dansa pe acolo. La un moment dat, fiind pe marginea piscinei din curtea localului, i-a alunecat piciorul și a căzut în apă. Pepe n-a mai ținut cont că urma să intre pe scenă imediat și a intrat așa îmbracat în apă și a salvat-o. I-am mulțumit și atunci și o voi face toată viața.

4. A inceput un nou sezon ” Te cunosc de undeva ” , cum te-ai adaptat si de care concurent iti este mai frica?

       Suntem o echipă acolo, ne ajutăm reciproc. Nu cred că poate fi vorba de frica de cineva. Cei care au fost și în sezonul trecut cum e Jorge, CRBL, Lora îi ajută pe cei noi să se adapteze, să înțeleagă că tot ce se întâmplă acolo nu e o joacă. Avem și niște profesori excepționali, Ozana Barabancea și Andrei Aradit de la care învățăm foarte mult despre cum să intrăm în pielea vedetelor. Și pot să spun, cu toată sinceritatea că la ora actuală, e cel mai greu show de televiziune difuzat. Trebuie să studiezi vedeta pe care o ai de imitat, să te poți asemăna cu ea, trebuie să știi să dansezi, trebuie să ai calități vocale să cânți foarte bine. Nu am înțeles din prima despre ce e vorba, dovadă că nu mi-a ieșit la primele două vedete așa cum trebuia, dat încet-încet m-am prins că nu e o banală emisiune de divertisment la care ne distrăm imitând niște vedete. Trebuie să și iasă. Altfel, ieși la coada clasamentelor și nu cred că-ți convine asta după 20 de ani de carieră.

5. De cateva saptamanii bune ai ingropat securea razboiului cu Mihai Morar, a-ti fost certati sau era un scenariu ?
Nu a fost o ceartă neapărat. Nu am făcut niciodată un scandal doar de dragul imaginii și, nici de data aceasta, nu s-a întâmplat pentru a-mi crește cota ca artist. A fost, ca în multe cazuri, o neînțelegere. Mihai Morar a vrut să mă aibă invitat și eu am cerut un onorariu așa cum e firesc să se întâmple și de aici s-a născut totul. Cred că fiecare judeca lucrurile văzându-se doar pe el. Ulterior, ne-am întâlnit și am făcut pace pentru că ne-am dat seama că fusese o ceartă care nu-și avea sens, rost. Fiind prieteni, avem de câștigat amândoi.

6. Cum este sa fii capitanul Nationalei de fotbal a Artistilor?

    Eu nu mai sunt căpitanul naționalei artiștilor. I-am predat banderola colegului meu Andrei de la Alb Negru pentru că așa e normal, dar am rămas în echipă, alături de băieți pentru că îmi place să joc fotbal și fără falsă modestie chiar o fac încă foarte bine.

– Am meciuri în care dau și 2-3 goluri!

7. Ce amintiri ai legate de Mihaelei Runceanu ?

      Mihaela Runceanu rămâne una dintre cele mai vii amintiri din mintea mea. N-am cum s-o uit, pentru că ea este „de vină” pentru ceea ce sunt azi. Eu cântam rock într-o trupă rock, destul de greu pentru acele vremuri, în care trupele nu prea apăreau la televizor, dar Mihaela m-a văzut la un spectacol în Galați unde eu participam cu trupa mea și mi-a zis cam așa: măi, băiețaș, nu vrei tu să câștigi de unul sigur, să te cunoască lumea pe stradă… Și din clipa aia am început să frecventez cursurile ei la Școala Populară de Artă. Mihaela și-a iubit mult elevii. Mergeam acasă la ea, stăteam la povești cu ea, noi, cei din provincie rămâneam și peste noapte la ea pentru că nu mai aveam cu ce ajunge acasă. Era un suflet mare!

8. Lucrezi la vreo piesa noua momentan ?
Am lansat în primăvara, împreuna cu Andrei Tudor piesa “E luni ,e marti”, care a fost foarte bine primită. Pe youtube are peste 10.000 de vizualizari, a câștigat locul I în cel mai important top din România, Top Romanesc, realizat de Titus Andrei la Radio România Actualități. E o piesă sensibilă, dar lucrez continuu cu băieții de la Free Deejays cu care am scos un remix pentru „O singură noapte”, dar și la cateva piese internaționale care au mare succes în cluburi. Tot ei mi-au scris o piesă de club intitulată „Love is free” pe ca am s-o cânt, marți, la emisiunea “Acces direct” de la Antena 1 și continui pe linia asta pentru că mie îmi place să încerc de toate câtă vreme sunt lucruri de calitate. Nu m-am simțit niciodată demodat pentru că am reușit să mă adaptez tuturor curentelor muzicale și lumea a recționat pozitiv la noutățile pe care le-am adus.

9. Ce inseamna Galatiul pentru tine ?

    Copilăria, adolescența. Locurile natale. Sunt mândru de orașul în care m-am născut și am o mare plăcere de fiecare dată când ajung fie pentru un concert, fie pentru un meci de fotbal pe care echipa mea suflet, Oțelul Galați îl susține pe stadion, fie pur și simplu pentru a-mi vedea părinții. E un loc special de unde mă încarc de fiecare data cu energie.

10. La finalul interviului , tin sa iti multumesc pentru timpul acordat si transmitele un gand bun fanilor tai.

     Le mulțumesc fanilor pentru dragostea lor necondiționată, pentru toată dăruirea și suportul pe care le simt venind din partea lor. Mă surprind plăcut nu de puține ori. Dar cea mai mare bucurie pe care o descopăr este consecvența lor. Pe mulți dintre ei îi știu de când aveau ei 16 ani și acum sunt oameni în toată firea de 30 ani și tot alături de mine sunt, chiar dacă au viața lor. Le mulțumesc din suflet pentru implicarea și dorința lor de a –mi promova muzica. Sunt oameni senzaționali !  Va astept pentru noutati pe site-ul meu : http://adrianenache.ro

Adrian Enache – E luni, e marti

Adrian Enache – Love is free

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive