Interviu cu artista Carmen Serban ”Muzica este viata mea”

Maruta acasa la Carmen SerbanBine te-am gasit Carmen. Pentru inceput spune-ne cateva lucruri despre tine :
Ceao Adi. Pai… Sunt din Timisoara si locuiesc in Bucuresti. Sunt o fire sensibila cu bun simt si imi plac oamenii de treaba. Totodata sunt detinatoarea a 8 Discuri de Aur si a 7 Discuri de Platina.  Absolventa Curs de Canto Popular la data de 30.05 1989 si Absolventa Curs de Canto Popular la data de 30.05.1991 , cu Profesor de Muzica: Vasile Hojda. Licentiata in jurnalism, in cadrul Universitatii Hyperion din Bucureşti.

2. Este adevarat ca muzica este viata ta ?
– Daca ma intrebi pe cine iubesc cel mai mult , raspunsul meu este DUMNEZEU !
– Daca ma intrebi ce iubesc cel mai mult in lumea asta , raspunsul meu este cel anticipat de tine ” muzica este viata mea

3. Cate CD-uri ai lansate pana in prezent , acum lucrezi la ceva nou ?
Da, acum lucrez la ceva nou , dar , te rog sa nu imi ceri sa-ti spun exact cate albume am scos pina acum , caci nu stiu! …undeva pana in 25 de albume in mai bine de 20 ani de cariera muzicala.

4. Ce gen de muzica abordezi la petreceri sau concerte ?
Genul meu muzical se numeste „MUZICA DE PETRECERE”. La nunti, botezuri si nu numai , cant din repertoriul meu, cant muzica mea , cant multa muzica populara-folclorica din toate zonele tarii noastre , cant si etno si de ce nu 5, 6 manele, ca mai multe n-am si nu stiu. Mai cant si vals „Mai intoarce Doamne roata” si „Sa-mi canti cobzar” … in fine, pot sa zic ca abordez cu succes si profeionalism aproape orice gen muzical romanesc.

5. Pe unde ai avut concerte pana acum, dar pe viitor ?
Concerte , am avut peste tot , incepand cu Europa, America si Canada , iar in Romania sunt foarte putine locatiile unde nu am fost chemata sa cant.
Am colindat tara in lung si in lat si pentru toti romanii am cantat … eu cam vorbesc in versuri , defect profesional 🙂

6. Cand spui Timisoara, la ce te gandesti ?
Timisoara, cu bune si rele , este orasul copilariei mele, este orasul meu natal! In Timisoara locuiesc parintii mei , fratii mei , toata familia mea e acolo. De curand , impreuna cu saxofonistul Doru Taranu de la Timisoara am compus melodia ” Timisoara mea frumoasa” unde exprim clar ce reprezinta Timisoara pentru mine  „Timisoara mea frumoasa , Tu imi esti leagan si casa , Esti orasul meu natal ”

7. Cum sta cu dragostea artista Carmen Serban ?
Cu dragostea stau bine si iti spun si de ce afirm acest lucru:
– Dumnezeu ma iubeste!
– Nepoteii mei ma iubesc!
– Oameni din toate categoriile de varsta , ma iubesc!
– Iubitul meu ma iubeste siiii , si eu il iubesc foarte mult!

8. Ca amintiri ai legate de Satu Mare ?
Am cantat des , la Satu-Mare , imi plac oamenii de acolo , fiindca sunt cu suflet mare. Satmarenii sunt oameni muncitori, sunt veseli si petrecareti, sunt comunicativi si credinciosi. Si ce mai imi place mult la voi, este ca la nunti respectati traditia si portul popular.

9. Unde te poate contacta publicul pentru concerte si nunti ?

   Sunt usor de gasit:
– pe facebook: artist.carmenserban
– pe site: www.carmenserban.ro
– pe mail: carmenserban2006@yahoo.com

10. In incheiere tin sa-ti multumesc pentru timpul acordat si transmitele un mesaj fanilor tai.

Mesajul meu este pentru toti cititorii tai… ” Multa sanatate si succes in toate, sa fiti la suflete frumosi si la buzunare mai grosi ” Iar pentru fanii mei , va iubesc mult , by Carmen Serban

http://www.youtube.com/watch?v=kotFCqxczDw

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive