MĂRTURIA UNUI ZIARIST LIBER

In 2010 SISTEMUL TICALOSIT m-a eliminat de la B1 TV, drept pedeapsa ca nu am vrut sa ma aliniez presei mogulilor controlati sau santajati.Am avut citeva saptamini in care am fost foarte aproape de emigrare fiindca eram doborit de SISTEM. Nu mai aveam unde sa ma exprim, nu aveam nici macar FB.

radu_morarAstazi cred ca doar un miracol a facut posibila colaborarea cu DIGI 24,  cit sa prelungesc viata celui mai „batrin” talk-show din Romania, emisiunea NASUL.N-a durat mult dar am avut timp sa ma repliez, sa imi adun gindurile, sa imi revin si sa pun la cale poate cel mai frumos Proiect din viata mea profesionala: NASUL TV! Am riscat totul pe o carte, ca sa citez un clasic in viata, si cred ca am cistigat!In citeva zile voi dezvalui, in premiera, de ce am infiintat singura televiziune libera din Romania si de ce nu am emigrat. Mi-am spus atunci in barba, in 2011, ca daca reusesc sa duc acest Proiect pina in 2015, voi face aceste dezvaluiri.

Altfel NU! Istoria nu ii consemneaza pe cei care pierd, indiferent cit de puternic e dusmanul sau cit de bune sint intentiile.Au fost 4 ani cumpliti. Daca stiam ce ma asteapta probabil ca as fi emigrat fara nicio ezitare. In acesti ani am imbatrinit, am obosit, mi-au fost „furati” prieteni de-o viata, am cazut de prea multe ori, am atirnat de nenumarate ori de un fir de par si m-am simtit foarte singur in multele batalii pe care le-am dus.Astazi insa cred, de fapt sint convins, ca m-am inselat. Nu am fost niciodata singur si am avut mereu un sprijin puternic: Cel de Sus si Voi, milioane de romani! Aceste miracole le simt acum, la bilant! Am scapat mereu, la milimetru,  si nu cred ca voi fi, vreodata, suficient de recunoscator!In citeva zile voi spune romanilor liberi de pretutindeni povestea adevarata despre NASUL TV! De ce am riscat totul pe Televiziunea Libera… Ca sint un om liber si curajos, cu toate pacatele si greselile mele, nu cred ca mai e nevoie sa dovedesc.Putintica rabdare…

  • Sa fiti iubiti!
    Radu Moraru
  • nasul.tv
Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive