Participa si tu la Let‘s Do It Romania / Satu Mare

Azi s-a dat startul campaniei  Let‘s Do It, Romania 2012

Prima mobilizare de acest gen in 2012 va da startul curateniei generale in toata lumea asadar ,sambata echipa “Let‘s Do It, România!” Satu Mare va  invită pe sătmărenii la mobilizare socială sâmbătă, 12 mai 2012. Aceste zonele de curăţenie disponibile pentru curăţenie sunt: Lazuri, Petea, Odoreu-Mărtineşti, Vetiş-Oar-Boghiş, Amaţi-Ruşeni, Mădăras, Pădurea Nucilor.

Programul Zilei de Curăţenie din 12 mai este următorul: punctul de înregistrare este Platoul din P-ţa 25 Octombrie, între orele 7.00-8.00 are loc înregistrarea voluntarilor, de la ora 9.00 voluntarii vor ajunge pe teren şi vor începe curăţenia, iar la ora 15.00 se va încheia curăţenia şi voluntarii se vor întoarce pe platou. Materialele (sacii, mănuşile şi autocolantele) sunt asigurate de organizatori. Totodată, grupurile de voluntari (independenţi) care doresc să se înscrie la acţiune şi nu au echipă se pot înregistra dimineaţa pe platou şi vor primi materialele necesare, respectiv se vor alipi altor grupurilor noastre deja existente.

Cei care doresc să îşi aloce zonele pentru data de 12 mai sunt rugaţi să contacteze organizatorii în aceste zile la numarul de telefon 0743898889  pe coordonatorul județean sau să vină direct pe platou în P-ţa 25 Octombrie pentru a fi repartizat într-o echipă. Se recomandă ca participanţii care deţin mijloace de transport personal să le utilizeze în ziua respectivă. Echipa organizatoare a pus la dispoziţie transport pentru elevi şi cadre didactice şi nu numai, pentru zonele încă disponibile, cele mai apropiate de Satu Mare. Instituţiile de învăţământ sunt rugate să se înscrie până vineri la ora 18.00 pentru zonele menţionate mai sus pentru o bună organizare în ceea ce priveşte plecarea pe teren a voluntarilor. Participanţii vor fi conduşi de către voluntarii coordonatori către mijloacele de transport asigurate de firmele ce au sponsorizat această campanie.

Pentru mai multe detalii si informatii altele decat cele furnizate de catre noi va rugam sa va adresati echipei sau dn.  Bianca Durkovics : 07322155442, 0743898889, 0361-428100 , prin email satu-mare@letsdoitromania.ro .

Va multumim si va asteptam  cu mult drag sa participam impreuna la acesta campanie mondiala, Let’s Do It, Romania !


Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive