Planurile ISIS, descoperite de hackerii Anonymous | Lista cu locurile vizate de islamişti

anonymous-isis

Gruparea Anonymous a anunţat că a descoperit, încă din noiembrie anul trecut, planuri ale ISIS ce vizau atacuri în Europa, Statele Unite şi alte părți ale lumii. Hackerii spuneau că au descoperit detalii despre un atac iminent al ISIS la o săptămână după atacurile din Paris, în care au fost uciși 130 de oameni.

Lista cu locurile vizate de islamişti, potrivit Anonymous:

– Evenimentele de la Paris
– Wrestling Survivor Series, Philips Arena, Atlanta
– Concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano
– University Pastoral Day, Liban
– One Day One Juz, Indonezia
– Evenimentele Bisericii Catolice, „Hristos, Regele universului”

„Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, a transmis Anonymous, potrivit ibtimes.co.uk.

Hackerii Anonymous au spart peste 25.000 de conturi Twitter ale ISIS

În noiembrie anul trecut, Anonymous a atacat peste 25.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic, ca urmare a războiului declarat de hackeri organizației teroriste după atacurile de la Paris.

„Anonymous nu se oprește la acest număr de conturi. ISIS, te vom urmări, îți vom ataca site-urile, conturile, email-urile și te vom expune. De acum înainte, niciun loc online nu va mai fi sigur pentru tine. Vei fi tratat ca un virus și noi avem antidotul”, transmitea Anonymous într-un mesaj adresat organizației jihadiste.

„Aceste atentate nu pot rămâne nepedepsite; de aceea, hackerii Anonymous din lumea întreagă vă vor urmări, lepădăturilor care ucideți oameni nevinovați! Să știți că vă vom găsi.

Vom lansa operațiunea cea mai importantă realizată vreodată contra voastră, așteptați-vă la numeroase atacuri cibernetice! Războiul a început, fiți pregătiți!”, amenințau hackerii la sfârșitul lunii noiembrie.

anonimus-adrian-bilanici-blog

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive