Rezultate notabile pentru români la SCOOP

Source: PokerStars

Pe data de 22 mai s-a încheiat una dintre cele mai prestigioase serii de turnee de poker online din lume – Spring Championship of Online Poker (SCOOP), eveniment sub egida PokerStars. SCOOP 2017 a însemnat de fapt nu mai puţin de 57 de evenimente, asigurând în acest fel o largă varietate de formate diferite de turnee la niveluri de buy-in separate. Astfel, jucători de toate bankroll-urile au avut şansa de a se evidenţia şi de a câştiga sume importante de bani.

Spring Championship of Online Poker a atras atenţia la nivel internaţional inclusiv prin fondul foarte generos de premii – 55 de milioane de dolari (cel mai mare fond de premii garantat)! Conform regulamentului oficial, gama de buy-in-uri a început de la 5,50 USD şi a ajuns până la 25.000 USD.

„Cele trei Evenimente Principale oferă în total premii garantate în bani de cel puţin $9,5 milioane, versiunea pe mize mari acordând cel puţin $1 milion pentru primul loc. Este doar una dintre multele metode prin care PokerStars face milionari anul acesta. Sateliţii sunt disponibili, acordând bilete SCOOP la o fracţiune din buy-in, iar pentru seria de anul acesta introducem sateliţii On-Demand. Aceştia încep atunci când s-a înscris numărul minim de jucători, la fel ca într-un Sit & Go, dar mai au şi o perioada de înscriere târzie, precum un turneu programat. De asemenea, mai sunt puşi în joc $100.000 sub formă de bilete gratuite în Provocări speciale SCOOP”, explicau reprezentanţii PokerStars înainte de începerea evenimentelor.

La fel cum au obişnuit în ultimii ani în pokerul internaţional, românii s-au făcut remarcaţi şi la SCOOP – atât nume deja de notorietate, cât şi jucători mai puţin cunoscuţi ce au luat parte la turnee. Nu mai puţin de 221.516 USD a câştigat Alain Medesan, care s-a impus în Main Event-ul SCOOP-55-$109 şi a acumulat astfel cel mai mare premiu din cariera sa de până acum.
Source: PokerNews

Un premiu grandios a ajuns şi la jucătorul român de poker Ramon Demon “RamonDemon77” Cserei, care a scris istorie pentru România pe PokerStars, devenind primul român care a depăşit pragul de 1.000.000 de dolari profit conform graficelor sharkscope, noteazăo publicație de specialitate din România. Românul a terminat pe locul 5 Main Event-ul cu buy-in de 1050 de dolari, varianta medium, punctând un câştig de 213.000 USD. Ramon Demon Cserei avea deja peste 800.000 de dolari câştigaţi din poker, conform evidenţelor publice. Povestea sa este foarte interesantă, căci a reuşit să urce treptat în rândul marilor jucători de poker, pornind de la un nivel minim, ca om simplu, modest.

Mai mulţi români au apărut pe tabelele SCOOP, însă cu siguranţă un nume a atras din nou atenţia – cel al jucătoarei românce Luciana Manolea. Acesta a devenit un adevărat simbol al succesului feminin în pokerul internaţional. Luciana Manolea s-a impus în evenimentul 17, varianta medium $109 buy-in, unde a obţinut un premiu de 43.833 de dolari. Sub numele luckyno75, jucătoarea de poker din România a acumulat astfel un nou succes notabil în palmaresul său foarte dens.

Source: PokerStars

„A plecat de acasă la un liceu-internat, a învăţat pokerul la universitate şi şi-a croit o viaţă nouă, cu propriile puteri. Ea spune că a avut ceva noroc la început şi n-a mai privit înapoi. Însă downswingurile au venit şi pentru ea au fost prilej de auto-analiză. Pentru mulţi, auto-analiză înseamnă revizuirea mâinilor jucate sau video-uri de strategie. Pentru Luciana însă, a însemnat altceva. Ea a început să-şi revizuiască atitudinea mentală faţă de joc şi stilul de viaţă în general”, se precizează pe portalul online pokernews într-un articol recent dedicat chiar Lucianei Manolea.

 

Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive