Săptămâna începe cu vești bune pentru locuitorii municipiului Brașov

În perioada 9-11 octombrie în municipiul Brașov va avea loc ”Bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO”. Peste 40 de angajatori sunt așteptați să își prezinte oferta de locuri de muncă vacante. Bursa se adresează persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din Brașov și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea Centru. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre locurile de muncă pe care le vor oferi angajatorii cu ocazia evenimentului din municipiul Brașov, precum și despre workshop-urile gândite pentru participanții prezenți la târg de către TELUS International, Generali și PENNY.

Evenimentul se desfășoară în perioada 9-11 octombrie la Hotel Aro Palace din Brașov, conform următorului program:

– vineri între 10:00 – 19:00 – sâmbătă și duminică între 10:00 – 16:00.

Bursa locurilor de muncă este realizată în cadrul proiectului ReASPIR CRESCENDO, finanțat din Fondul Social European, prin Programul POSDRU 2007 – 2013. Proiectul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă indiferent de nivelul de instruire, vârstă, categorie profesională sau experiență și, prin activitățile prezentate anterior, urmărește să aducă într-o formă activă de ocupare cel puțin 750 de persoane.

Bursa face parte dintr-o serie de 3 evenimente similare organizate 3 localități diferite – Brașov, Iași și București. Astfel, se asigură egalitatea de șanse pentru un număr mai mare de beneficiari direcți (persoane în căutarea unui loc de muncă), la nivel local.

Comunicat de presa bursa Brasov-page0001Comunicat de presa bursa Brasov-page0002

Facebook Comments
Share this Post :

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive