Vino la Cinema 3D – Satu Mare / Grand Mall

   Cinematograful 3D este amplasat in inima orasului Satu Mare, la intersectia strazilor Stefan cel Mare si Iuliu Maniu(fosta strada Rozelor; vis-a-vis de Biserica cu lanturi), complexul comercial Grand Mall Satu Mare este construit prin amenajarea unei cladiri cu un generos trecut istoric, renumitul „Vigado”( sec. XVIII ) locul de distractie al satmarenilor cu o imensa si fastuoasa sala de bal unde se organizau vestitele banchete satmarene, dar si intrunirile cu caracter politic al acelor vremuri.

Imbinarea stilului arhitectonic vechi cu amenajarile moderne si elegante, cu scari rulante, lift panoramic si o superba fantana arteziana, ofera un centru de atractie inedit, un shopping mall unic si grandios in peisajul urbanistic satmarean.

Complexul comercial Grand Mall Satu Mare este construit pe patru nivele: Subsol, Parter, Etaj 1 si Etaj 2, insemnand 6000 mp utili de spatii comerciale moderne si elegante.

Subsolul ofera o Sala jocuri de noroc & Biliard, iar in curand: Crama; Irish Pub; Vinoteca.       

La parter functioneaza primul si unicul Cinematograf 3D din judet, cu proiectie digitala 2D/3D; cu tehnologie de ultima generatie 3D Dolby Digital Surround si dotari moderne ale salii, inclusiv scaune speciale de cinema cu suport pahar retractabil; Restaurante Fast-Food; Gelaterie Italiana; Farmacie; Cafe-Club-Lounge cu concerte de muzica Live in week-end precum si o Florarie.

Etajul 1 este destinat magazinelor de: imbracaminte; incaltaminte; cadouri; articole pentru copii; produse cosmetice profesionale; precum si saloanelor de coafura/frizerie.

La etajul 2, intr-o originala amenajare peisagistica, cu terasa exterioara periferica cupolei de sticla a atrium-ului, va functiona un grandios Fast-Food Court; acum functionand deja o Sala de Karate/Aerobic precum si un generos Spatiu de joaca pentru copii.

Grand Mall Satu Mare este un shopping mall unde puteti beneficia in acelasi timp de relaxare, distractie si cumparaturi, toate intr-un loc unic si grandios, situat in inima satmarului.

In anul 2010 Consiliul de Conducere a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri a acordat pentru performanta si calitate in proiectarea structurilor de constructii Premiul al III-lea pentru lucrarea ” Reconversia Centrului Comercial Metecom Satu-Mare in Grand Mall”.

Facebook Comments

No comments yet.

Leave a Reply

ziare.orgziare Certificat Web
© 2014 Adrian Bilanici. All Rights Reserved. Design by Hi Responsive